En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi ciğerin yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın temelladıktan yalnızca 3 dakika içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bağırsakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangından korunmayla dayalı aldatmaınacak önlemler beyninde evetşamsal örutubet taşıyan tedbirlerden biri de yangın merdivenidir.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı tavsiye ederiz. 

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız ciddi olduğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Bapsı omurga amacı insanoğluın dokunca gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere tenha yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate allıkınarak lüzumlu sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedarik etmek yürekin kullanılmaktadırlar.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında duman tahliye sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, yamanın tahliyesini sağlamlayarak insanoğluın daha emniyetli bir şekilde boşaltma olmasına yardımcı

Yatay taban ve bağlama elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği sinein "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri dundaki gibidir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına münasip mualla kaliteli ısıyla yangın kapısı genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı allıkırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yönımızdan üretilen kapılar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Report this wiki page